Извештај са Сајма школског издаваштва, 20.9.2011.

Oвогодишњи Сајам школског издаваштва одржан је 20. септембра 2011. године у Дому културе.

 

Ученици из Чачка и осталих места из Моравичког округа представили су све што се у школама штампа током школске године. На штанду наше школе „Милица Павловић” било је много занимљивих издања: летопис Од буквара до рачунара, албуми са сликама школе некад и данас, записи и видео снимци који приказују нашу школу у последњих неколико деценија. Ученице седмог разреда успешно су осталим учесницима представиле развој школе и најзначајније промене.

Димитрије Видојевић, VIII/3

На Сајму школског издаваштва окупили су се представници средњих и основних школа из Чачка и околине. Ученици и наставници потрудили су се да штандови изгледају што лепше и богатије. Показали су креативност у излагању штампаног материјала: школских новина, извештаја, годишњака, летописа, фото-албума и књига.
Штанд школе „Милица Павловић” био је веома занимљив јер је обиловао бројним фотографијама, похвалницама, дипломама и другим штампаним материјалом. На њему су представљени сви бројеви нашег школског листа Наши кораци. Ученице седмог разреда су са библиотекарком одговарале на питања посетилаца током сајма. У оквиру представљања школе говориле су о њеном историјату и значајним догађајима.

Јована Јованчевић, VIII/3

IMG 1885

IMG 1894