28. SonS вебинар
Представљање победничких пројеката
са првог националног
Science on Stage фестивала

У четвртак, 25. новембра 2021. године, од 17.00 часова, у оквиру циклуса Примери најбољих STEAM наставних пракси у Србији, биће представљена два победничка пројекта са првог националног SonS фестивала. Један од предавача је наша колегиница Биљана Ускоковић Брковић.

Организатори вебинара заинтересованим наставницима омогућавају право да стекну званични сертификат за стручно усавршавање унутар установе, потпуно бесплатно. Након одржаних предавања, полазници вебинара имаће могућност да са ауторима победничких пројеката попричају путем апликације Google meet и питају их све што их интересује како би унапредили свој наставни приступ.

Пријава се може извршити путем линка:

https://sons.institut.edu.rs/2021/11/19/nastavljamo-sa-predstavljenjem-pobednickih-projekata-sa-prvog-nacionalnog-sons-festivala/

Подсећамо, ученици наше школе учествовали су на првом националном SonS фестивалу који је одржан у септембру ове године, када је тим из наше школе и њихов ментор, проф. биологије Биљана Ускоковић Брковић, са пројектом Визуелна перцепција, заједно са још три тима из Србије, био међу победницима фестивала. Они ће представљати Србију на интернационалном такмичењу у Прагу, које ће се одржати у марту 2022. године.