Обележавање Светског дана планина

Поводом обележавања Светског дана планина нашу школу посетили су представници удружења љубитеља природе Сове на опрезу”.

Опширније...

Обележавање Светског дана биодиверзитета

Светски дан биодиверзитета, 22. маја 2017. године, у нашој школи обележен је изложбом животиња коју су реализовали наставници биологије Зоран Илић и Маријана Марковић.

Опширније...

Обележавање Светског дана Сунца

            Наставница српског језика и књижевности Оливера Крупеж, са ученицима петог и шестог разреда, обележила је Светски дан Сунца, 5. маја 2017. године.

Ученици су направили презентације на тему „Сунце”. Представили су, свако на свој начин,   шта Сунце значи за њих и како виде улогу Сунца у развоју свих живих бића.

Опширније...

Еко-пакет 2017. године

Учествовали смо у Тетрапаковом конкурсу Еко-пакет.

Ученици су слали радовена тему Еко-град. Послали смо фотографију најбољег рада који су направили ученици трећег разреда са својим учитељицама Лелом Петровић, Мајом Кораксић и Снежаном Бабић.

Опширније...

Обележавање Светског дана планете Земље

Представом Чувајмо природу”, коју је извела група ученика из петог, шестог и седмог разреда са наставницом српског језика и књижевности Бојаном Никшић, 22. априла 2017. године, обележили смо Светски дан плaнете Земље.

Такође, ученици млађих разреда са својом учитељицом Лелом Петровић спровели су акцију чишћења двориштa.

Опширније...