Почело снимање филма о нашој школи....

Наши ученици са задовољством су прихватили да својим суграђанима пренесу бар део атмосфере са бројних активности које се реализују у школи.

Опширније...

Дан матерњег језика

DMJ

Ученици одељења V1 су са својим библиотекарима и наставницом Мирјаном Маринковић обележили овај важан датум одржавањем часа у школској библиотеци. Активно су учествовали у разговору о Светом Сави, Доситеју, Вуку Караџићу, Његошу, Иви Андрићу и другим знаменитим Србима.

Опширније...

Осмаци су припремили адаптацију Прича о Светом Сави

Пандемија вируса и измењен начин рада нису спречили већину наставника и ученика наше школе да бројним активностима обележе Савиндан.

У оквиру Светосавске недеље у школи, одељење VIII1 припремило је адаптацију Прича о Светом Сави Симеона Маринковића.

Опширније...

Школску славу обележило је одељење целодневне наставе

У оквиру Светосавске недеље, одељење целодневне наставе у нашој школи обележило је школску славу са својим учитељицама. Том приликом ђаци прваци су сазнали ко је био Свети Сава и шта је значио за српски народ. Упознали су се са обичајима славе и са њеним обележјима, као што су икона, кадионица, молитва и славски колач.

Опширније...

Најмлађи чланови библиотеке – ученици одељења целодневне наставе

UVODNA

Одељење целодневне наставе I3 учланило се у школску библиотеку. Током претходних недеља ученици су се упознали са простором школске библиотеке, школским библиотекарима, правилима и начином изнајмљивања књига. Сваки ученик добио је чланску карту и моћи ће у наредном периoду самостално да посећује библиотеку.

Опширније...