Календар активности за спровођење завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2020/2021. годину и пријемног испита и уписа ученика у средњу школу за школску 2021/2022. годину

Опширније...

Обавештење за родитеље / друге законске заступнике ученика

који уписују средњу школу

Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа.

Опширније...

Мерење развоја читалачке писмености

У утотак, 16. марта 2021. године, у ОШ ,,Милица Павловић” одржано је међународно тестирање PIRLS Progress in International Reading Literacy Study.

Опширније...

Прва награда на Конкурсу

Сазнали на семинару – применили у пракси 2020.

Наслеђивање особина и наследне болести

Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) омогућио је наставницима да са колегама поделе искуства у настави која су допринела унапређивању њихове праксе у циљу развијања и промовисања културе примене знања и вештина развијаних на обукама одобрених програма сталног стручног усавршавања.

Опширније...

naslov

Поштовани родитељи

У први разред школске 2021/22. године уписују се деца рођена од 1. марта 2014. до 28. фебруара 2015. године.

Родитељи могу заказати тестирање на тел. 032 515 0667 или електронским путем преко еУправе (апликација за еЗаказивање биће доступна од 22. марта до 28. маја).

Опширније...

Још чланака...